CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
AVONDSESSIE BOUW JOUW FRAMEWORK VOOR ONLINE SUCCES - WOENSDAGAVOND 8 JULI 2020
PRIJS VAN DEZE TRAINING:
47 EURO (EXCLUSIEF BTW)

INBEGREPEN BIJ DE PRIJS:

* de hele avond onbeperkt koffie, (verse munt) thee en fris
* Vers fruit, noten, chocolade en andere lekkere snacks
* Een hand-out achteraf
*Notitieblok en pen
* Kortingsbon van 10% op huur vergaderlocatie De Salon

PROGRAMMA:

Start: 19.30
Einde 22.00
Waar: bij vergaderlocatie De Salon, Stationsweg 22 in Den Bosch
HEB JE VRAGEN?

Laat het ons weten! Stuur een mail naar info@kennisstation.nl.
DOOR MYRTE EN RAYMOND KEMPEN
BOUW MET HET SUCCESVOLLE 'FRAMEWORK VOOR ONLINE SUCCES' JOUW DROOMBEDRIJF 
Loop je continu te rennen, maar is de focus ver te zoeken? Volg jij de ene
online business goeroe na de andere? Geloof je wat ze zeggen, maar denk je dat het niet voor jou is weggelegd? De adviezen die je krijgt gaan over uitbesteden, opschalen en doen wat je leuk vindt. Weg met uurtje factuurtje. Maar hoe kan jij dit realiseren als je maandelijks
super hard je best moet doen om überhaupt iets te verdienen?
Je voelt continu de drive en ambitie om naar een hoger niveau te gaan met je bedrijf,
maar voelt je geremd door de belemmeringen en uitdagingen die daarbij horen. Raymond en Myrte Kempen begrijpen hoe dat voelt. De afgelopen 20 jaar waren zij ondernemers in verschillende branches met steeds weer andere uitdagingen. Nu willen ze anderen helpen een stevig bedrijf te bouwen met behulp van een succesvol online framework.

Het raakt ze dat ze mensen zien vastlopen en soms zelfs de handdoek in de zien ring zie gooien, terwijl ze met een simpel stappenplan en de juiste coach maar een paar stappen verwijderd zijn van het succes
waar ze zo naar verlangen. Het is volgens Myrte en Raymond, met de juiste hulp, niet moeilijk om een droombedrijf te bouwen. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden, maar steeds een nieuwe
route kiezen is niet de meest effectieve manier om er te komen. 

Daarom werken ze met een bewezen succesmodel dat werkt voor ondernemers uit heel verschillende branches in verschillende landen. Zelf is Myrte in verschillende branches actief geweest en het mooie is dat ze het model kan toepassen op al haar oude businessmodellen. Verkoop van fysieke producten en
customized kleding, het runnen van een schoonheidssalon, advisering in financiële dienstverlening en het runnen van een Gastouderburo.
WAT GA JE LEREN?
Tijdens deze avondtraining krijg je uitleg over het 'Framework voor online succes'. Myrte en Raymond laten zien hoe het model in elkaar zit en denken met je mee over hoe het model op jouw business van toepassing is. Zo krijg je de tools in handen om een goed plan te maken voor jouw droombedrijf en leer je wat er nodig is om het framework te implementeren. Myrte en Raymond bieden vervolgens een traject aan waarin je ze begeleiden met het daadwerkelijk implementeren van jouw framework. 

Er wordt gekeken naar wie jouw klanten zijn en waar die zich bevinden. Naar hoe je ze bereikt, via welke kanalen. En naar hoe je een online marketing programma bouwt dat op zichzelf kan blijven draaien en klanten voor je binnenhaalt, terwijl jij andere dingen doet.

Dit ‘Succesmodel’ finetunen en tweaken op jouw business is de basis van je succes. Daarna is het een kwestie van ‘stick to the plan’ en meters maken. Ondernemen met het Framework voor online succes is de navigatie naar een droombedrijf dat jouw ideale leven gaat faciliteren.

OVER MYRTE EN RAYMOND
Voor Myrte en Raymond is ondernemen dé manier om grip te houden op tijd, energie en geld. Wat meer van het één, hoeft niet meteen te betekenen dat iets anders minder wordt. Zij geloven dat grip op je tijd, energie en geld je dichter bij je dromen en je doelen brengt. Samen ontwierpen ze een formule voor een Succesvol Online Framework voor bedrijven. Met dat framework helpen ze ondernemers een compleet werkende (online) business te bouwen. En dat is geen puur theoretisch verhaal. Ze helpen juist ook met implementeren en daadwerkelijk lanceren. 
WAAR?
Bij vergaderlocatie De Salon. Die is niet moeilijk te vinden. De Salon ligt vlakbij het station in Den Bosch, naast de bakkerij van Jan de Groot. Een prachtige plek. Geen saaie vergaderzaal, maar een huiselijke ruimte waar je bergen energie van krijgt. Met lekker zitbanken, een grote tuin, oude details, hoge ramen en veel licht. Want we weten hoe belangrijk het is om op een fijne plek te zijn als je je een hele dag moet concentreren. Net als het eten en drinken natuurlijk. We zorgen er voor dat je je de hele dag verwend voelt met onbeperkt (Nespresso) koffie, (verse munt) thee, fris, fruit, gebakjes van de buren, noten, chocolade, energierepen, een fantastische lunch, enz. Zodat je je zo goed mogelijk kunt focussen. In de pauzes hebben we lunchwandelingen door de stad voor je uitgewerkt, mocht je daar behoefte aan hebben.
Gratis E-Book: voor houvast en een ijzersterke strategie
Wij weten hoe belangrijk dat is. Je wil de volgende stap zetten met je business. Groeien en leren. Wij bieden trainingen aan die jou verder gaan helpen. Maar ook een gratis E-Book waarmee je vast de eerste stappen kunt zetten.
In het gratis E-Book delen onze gepassioneerde trainers fantastische tips en verhalen met je op het gebied van hun expertise (acquisitie, schrijven, marketing, presenteren enz.) waar je meteen mee aan de slag kunt. Zodat jij en je bedrijf snel nieuwe stappen kunnen zetten. Meld je aan en ontvang ook onze nieuwsbrief, waarin we iedere week nieuws en interessante inzichten met je delen. Durf groot te dromen en word de succesvolle ondernemer die je altijd al wilde zijn. 
Ik ga akkoord met de Privacyvoorwaarden van Het Kennisstation
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

INFO@KENNISSTATION.NL

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Powered By ClickFunnels.com