CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
TRAINING POSITIONERING EN ACQUISITIE - 20 MAART
PRIJS VAN DEZE TRAINING:
297 EURO (EXCLUSIEF BTW)

INBEGREPEN BIJ DE PRIJS:

* Luxe lunch (broodjes, salade, soep en hartig hapje)
* de hele dag onbeperkt koffie, (verse munt) thee en fris
* Vers fruit, noten, chocolade en andere lekkere snacks
* Een maand Storytell cadeau!
* Een hand-out achteraf
* Toegang tot onze exclusieve membersarea
*Notitieblok en pen
* Kortingsbon van 10% op huur vergaderlocatie De Salon

PROGRAMMA:

Start: 10.00
Einde 17.00
Waar: bij vergaderlocatie De Salon, Stationsweg 22 in Den Bosch
HEB JE VRAGEN?

Laat het ons weten! Stuur een mail naar info@kennisstation.nl.
DOOR MARK SCHOTMAN
CREËER HET VERHAAL VAN JOUW BEDRIJF EN MAAK EEN EFFECTIEF ACQUISITIE PLAN
Je weet wel dat acquisitie een belangrijk onderdeel van het ondernemerschap is. Je hebt het gevoel dat je vaker die telefoon op zou moeten pakken om droomklanten op te bellen. Maar iets houdt je tegen. Het voelt ongemakkelijk om iemand te bellen omdat je iets wil verkopen. Je denkt dat je toch wel afgewezen wordt. En daarom stel je het uit. Je bent niet de enige. Veel ondernemers vinden acquisitie lastig. Wat zeg je als je mensen opbelt? Moet je ze überhaupt wel bellen? In deze training laat Mark Schotman je zien dat het niet moeilijk en vervelend hoeft te zijn.  
Je gaat leren dat acquisitie veel meer is dan 'koud' mensen benaderen. En dat er een systeem is waarmee je het jezelf gemakkelijker kunt maken. Mark kan het weten, want hij heeft zijn jarenlange ondernemerservaring gebruikt om zijn acquisitie skills te perfectioneren. Ooit begon hij bij het ANP en zeven jaar lang runde hij zijn eigen concept- en ontwerpbureau Boerenjongens. Vandaag de dag coacht hij ondernemers. Het is zijn grote passie om mensen in beweging te krijgen, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen. 
WAT GA JE LEREN?
Tijdens deze training leer je hoe je je precies moet voorbereiden op het eerste contact met een potentiële klant. Maar we gaan eerst een stap terug, namelijk naar jouw positionering. Want voordat je klanten gaat benaderen met een verhaal, moet je haarfijn weten welk verhaal je te vertellen hebt. Waar staat jouw bedrijf voor en hoe verhoudt het zich tot de markt en concurrenten?

Als dat helder is, kun je inzoomen op je acquisitieplan. Dat doen we samen. Je bereidt je voor op het eerste contact met de klant en leert hoe je vanaf daar verder gaat. Je hoeft niet alleen te luisteren naar een theoretisch gedeelte. Je leert ook echt bellen en het eerste contact maken. Niet uit een boekje, maar door te oefenen op een manier die bij je past en die je jezelf eigen kunt maken. Je maakt een duidelijke handleiding waarmee je direct aan de slag kunt. Zodat je een netwerk overhoudt waar je jaren mee vooruit kunt.
WAAR?
Bij vergaderlocatie De Salon. Die is niet moeilijk te vinden. De Salon ligt vlakbij het station in Den Bosch, naast de bakkerij van Jan de Groot. Een prachtige plek. Geen saaie vergaderzaal, maar een huiselijke ruimte waar je bergen energie van krijgt. Met lekker zitbanken, een grote tuin, oude details, hoge ramen en veel licht. Want we weten hoe belangrijk het is om op een fijne plek te zijn als je je een hele dag moet concentreren. Net als het eten en drinken natuurlijk. We zorgen er voor dat je je de hele dag verwend voelt met onbeperkt (Nespresso) koffie, (verse munt) thee, fris, fruit, gebakjes van de buren, noten, chocolade, energierepen, een fantastische lunch, enz. Zodat je je zo goed mogelijk kunt focussen. In de pauzes hebben we lunchwandelingen door de stad voor je uitgewerkt, mocht je daar behoefte aan hebben.
Gratis E-Book: houvast en een ijzersterke strategie
Wij weten hoe belangrijk dat is. Je wil de volgende stap zetten met je business. Groeien en leren. Wij bieden trainingen aan die jou verder gaan helpen. Maar ook een gratis E-Book waarmee je vast de eerste stappen kunt zetten.
In het gratis E-Book delen onze gepassioneerde trainers fantastische tips en verhalen met je op het gebied van hun expertise (acquisitie, schrijven, marketing, presenteren enz.) waar je meteen mee aan de slag kunt. Zodat jij en je bedrijf snel nieuwe stappen kunnen zetten. Meld je aan en ontvang ook onze nieuwsbrief, waarin we iedere week nieuws en interessante inzichten met je delen. Durf groot te dromen en word de succesvolle ondernemer die je altijd al wilde zijn. 
Ik ga akkoord met de Privacyvoorwaarden van Het Kennisstation
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

INFO@KENNISSTATION.NL

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Powered By ClickFunnels.com