CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
TRAINING VOL ZELFVERTROUWEN PRESENTEREN - 26 JUNI
PRIJS VAN DEZE TRAINING:
497 EURO (EXCLUSIEF BTW)

INBEGREPEN BIJ DE PRIJS:

* Luxe lunch (broodjes, salade, soep en hartig hapje)
* de hele dag onbeperkt koffie, (verse munt) thee en fris
* Vers fruit, noten, chocolade en andere lekkere snacks
* Een maand Storytell cadeau!
* Een hand-out achteraf
* Toegang tot onze exclusieve membersarea
*Notitieblok en pen
* Kortingsbon van 10% op huur vergaderlocatie De Salon

PROGRAMMA:

Start: 10.00
Einde 17.00
Waar: bij vergaderlocatie De Salon, Stationsweg 22 in Den Bosch
HEB JE VRAGEN?

Laat het ons weten! Stuur een mail naar info@kennisstation.nl.
DOOR CINDY DE KONING
PRESENTEER MET ZELFVERTROUWEN JEZELF EN JOUW VERHAAL
Je weet dat het verhaal goed in je hoofd zit en je hebt de powerpoint al tien keer doorgenomen. Toch voel je je trillerig en krijg je je stem niet goed onder controle als je begint met presenteren. Je wil je zelfverzekerd voelen voor een groep en dat zelfvertrouwen uitstralen. Zodat jouw verhaal bij iedereen blijft hangen. Maar hoe?
Je ideeën presenteren aan een klant, je project laten zien aan je manager, een praatje tijdens een event,  presenteren moeten we vaker doen dan ons soms lief is. Het zijn die momenten dat je rust en vertrouwen wilt uitstralen. Maar het zijn juist ook die momenten dat de zenuwen toeslaan. Maar die stress kan je verhelpen. In slechts één dag geven wij jou de tools die jij kunt gebruiken om een fantastische presentatie neer te zetten. Met inhoud, zonder stress. Tv-presentatrice Cindy de Koning (bekend van Omroep Brabant en het regiojournaal van de NOS) laat je zien hoe je verhaal en je houding zo vormgeeft, dat mensen je onthouden. Op een goede manier. 

En we besteden aandacht aan 'storytelling'. Journalist en oprichter van het Kennisstation, Beike Looijse neemt dat deel voor haar rekening. Als journalist is het haar werk om verhalen op een pakkende, begrijpelijke manier over te brengen. Hoe ingewikkeld de inhoud ook is. Want alleen als je goed nadenkt over de vorm van je verhaal, onthouden mensen wat je te vertellen hebt. In deze training zorgen we ervoor dat jij ook een uitstekende verteller wordt. En dat je kunt presteren op goede moment.

Onze training is niet in het standaard vergaderzaaltje, maar in de huiselijke omgeving van vergaderlocatie De Salon. En fijne en veilige plek waar je mag zijn wie je bent. We trainen enkel in kleine groepen en hebben zeer ervaren trainers die al velen voor jou vooruit hebben geholpen. Want dat is onze passie, daar krijgen wij energie van .. als jij ons later vertelt dat die ene presentatie super ging.

WAT GA JE LEREN?
Aan het einde van de dag weet jij:
- welke tools jij kan inzetten om jouw doel te behalen
- hoe je een verhaal vertelt dat blijft hangen
- hoe je dat doet op een ontspannen manier
- hoe je om kan gaan met eventuele angsten en onzekerheden
- hoe je het publiek de baas kan
- hoe je jouw verhaal het beste opbouwt
- en hoe je dat visueel ondersteunt
OVER CINDY
Ervaren tv, radio en live-presentatrice Cindy de Koning staat dag in dag uit voor de camera. Ze presenteert onder andere bij Omroep Brabant en de NOS en weet als geen ander hoe je vol zelfvertrouwen een verhaal kunt vertellen. Het is haar passie om anderen te helpen dat zelfvertrouwen ook te voelen. Daarom geeft ze naast haar werk als mediatrainer, journalist en presentator, trainingen in het ijzersterk presenteren van jezelf en je verhaal.
WAAR?
Bij vergaderlocatie De Salon. Die is niet moeilijk te vinden. De Salon ligt vlakbij het station in Den Bosch, naast de bakkerij van Jan de Groot. Een prachtige plek. Geen saaie vergaderzaal, maar een huiselijke ruimte waar je bergen energie van krijgt. Met lekker zitbanken, een grote tuin, oude details, hoge ramen en veel licht. Want we weten hoe belangrijk het is om op een fijne plek te zijn als je je een hele dag moet concentreren. Net als het eten en drinken natuurlijk. We zorgen er voor dat je je de hele dag verwend voelt met onbeperkt (Nespresso) koffie, (verse munt) thee, fris, fruit, gebakjes van de buren, noten, chocolade, energierepen, een fantastische lunch, enz. Zodat je je zo goed mogelijk kunt focussen. In de pauzes hebben we lunchwandelingen door de stad voor je uitgewerkt, mocht je daar behoefte aan hebben.
Gratis E-Book: houvast en een ijzersterke strategie
Wij weten hoe belangrijk dat is. Je wil de volgende stap zetten met je business. Groeien en leren. Wij bieden trainingen aan die jou verder gaan helpen. Maar ook een gratis E-Book waarmee je vast de eerste stappen kunt zetten.
In het gratis E-Book delen onze gepassioneerde trainers fantastische tips en verhalen met je op het gebied van hun expertise (acquisitie, schrijven, marketing, presenteren enz.) waar je meteen mee aan de slag kunt. Zodat jij en je bedrijf snel nieuwe stappen kunnen zetten. Meld je aan en ontvang ook onze nieuwsbrief, waarin we iedere week nieuws en interessante inzichten met je delen. Durf groot te dromen en word de succesvolle ondernemer die je altijd al wilde zijn. 
Ik ga akkoord met de Privacyvoorwaarden van Het Kennisstation
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

INFO@KENNISSTATION.NL

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Powered By ClickFunnels.com