CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
ZAKELIJK SCHRIJVEN EN STORYTELLING - 3 APRIL
PRIJS VAN DEZE TRAINING:
297 EURO (EXCLUSIEF BTW)

INBEGREPEN BIJ DE PRIJS:

* Luxe lunch (broodjes, salade, soep en hartig hapje)
* de hele dag onbeperkt koffie, (verse munt) thee en fris
* Vers fruit, noten, chocolade en andere lekkere snacks
* Een maand Storytell cadeau!
* Een hand-out achteraf
* Toegang tot onze exclusieve membersarea
*Notitieblok en pen
* Kortingsbon van 10% op huur vergaderlocatie De Salon

PROGRAMMA:

Start: 10.00
Einde 17.00
Waar: bij vergaderlocatie De Salon, Stationsweg 22 in Den Bosch
HEB JE VRAGEN?

Laat het ons weten! Stuur een mail naar info@kennisstation.nl.
DOOR DENNIS RIJNVIS
SCHRIJF E-MAILS, ARTIKELEN EN WEBTEKSTEN WAARMEE JE KLANTEN VOOR JE WINT
Je staart naar een leeg scherm. Daar waar je nu die knipperende cursor ziet, moet straks de tekst verschijnen van die belangrijke e-mail, of dat artikel waarmee je iets gedaan wilt krijgen van vakgenoten, of indruk wilt maken op klanten. Maar hoe ga je dat aanpakken?

Je dwingt jezelf gewoon te beginnen. Iedereen kan toch schrijven? Maar als je de eerste alinea’s terugleest, begin je weer te twijfelen. Lopen die zinnen wel lekker? Ben je niet te langdradig, gebruik je geen overbodige woorden? En is dit interessant genoeg om de aandacht van mensen vast te houden? Als je jezelf hierin herkent, bedenk dan dat het ook anders kan.

Stel je voor dat je vol zelfvertrouwen begint met schrijven, omdat je weet dat je een tekst kunt schrijven waar je lezers als vanzelf doorheen ‘vliegen’. Je weet hoe je je jouw kennis omzet in heldere alinea’s waarmee je hun aandacht vasthoudt, hoe je rake zinnen componeert die je verhaal tot leven brengen, en hoe je met juiste anekdote op de juiste plek de sympathie van je lezers wint. Je hebt de structuur van je teksten al bij voorbaat in je hoofd, en kun je ook nog eens een stuk sneller schrijven.

Dit is geen onbereikbaar droombeeld, ook niet als je op dit moment vaak worstelt met schrijven.

Niemand wordt geboren als goede schrijver, maar iedereen kan leren om aantrekkelijke teksten te componeren wanneer de juiste kennis, voorbeelden en oefeningen worden aangereikt. In deze cursus leer je de beginselen van aantrekkelijk schrijven, en daarvan zul je de rest van je carrière profiteren. Ook besteden we aandacht aan het fenomeen 'storytelling'. 

Als je de verhalen van topschrijvers -journalisten en copywriters leest kom je onbewust in aanraking met technieken waarmee zij zich onderscheiden van doorsnee schrijvers. Je voelt tijdens het lezen dat ze op een ongeëvenaarde manier spanning opbouwen, en met je gevoel spelen. Je krijgt het idee dat je hun personages echt leert kennen, en soms verandert zelfs je kijk op de wereld een beetje door hun stukken. Tijdens de training krijg je inzicht in de technieken waarmee ze dit effect bereiken.
WAT GA JE LEREN?
Je raakt vertrouwd met schrijftechnieken van toonaangevende copywriters van topbedrijven, journalisten en auteurs van invloedrijke boeken. Je leert hoe je deze kunt toepassen in het dagelijks leven bij het schrijven van e-mails, artikelen, blogs, rapporten. Dit kan je op allerlei manieren vooruit helpen in je carrière. Uiteindelijk zul je met steeds meer zelfvertrouwen achter je computer zitten als je iemand per e-mail wilt overtuigen, of als je artikelen of blogs schrijft waarmee je naam wilt maken in je vakgebied en klanten wilt aantrekken.

Natuurlijk is aantrekkelijk schrijven een kwestie van veel oefenen – daarom is de workshop zeer interactief. Nog tijdens de bijeenkomst ga je aan de slag om het geleerde in de praktijk te brengen. Je krijgt onmiddellijk feedback.

Na het volgen van de cursus heb je een goed begrip van wat er bij het schrijven van een goede tekst komt kijken. Je weet precies waar je nog verder aan moet schaven. Hoe meer je oefent met de geleerde schrijftechnieken, hoe enthousiaster mensen zullen gaan reageren op je teksten, je zult je visie en kennis beter kunnen overbrengen. Maar misschien wel het belangrijkste: je zult meer plezier krijgen in het schrijven. Weinig geeft zo veel voldoening als het schrijven van een tekst waarvan lezers enthousiast worden.

Aan bod komt:
De kracht van anekdotes en beeldend schrijven
De beste opbouw van alinea’s
Hoe je jargon omzet in verleidelijke taal
Technieken om je artikelen aantrekkelijk en verrassend op te bouwen
OVER DENNIS
Dennis is online ook wel bekend als 'schrijfvis' en bedenkt als journalist, schrijver en blogger verhalen in verschillende vormen. Al 15 jaar schrijft hij over wetenschap voor de Volkskrant en Quest. In 2013 schreef hij de succesvolle thriller Savelsbos en een paar jaar later begon hij een blog over de kunst van schrijven en verhalen vertellen. Tot zijn eigen verrassing is dat uitgegroeid tot een platform met meer dan 10.000 volgers. In zijn trainingen helpt Dennis anderen om ook vol zelfvertrouwen steengoede teksten te schrijven.
WAAR?
Bij vergaderlocatie De Salon. Die is niet moeilijk te vinden. De Salon ligt vlakbij het station in Den Bosch, naast de bakkerij van Jan de Groot. Een prachtige plek. Geen saaie vergaderzaal, maar een huiselijke ruimte waar je bergen energie van krijgt. Met lekker zitbanken, een grote tuin, oude details, hoge ramen en veel licht. Want we weten hoe belangrijk het is om op een fijne plek te zijn als je je een hele dag moet concentreren. Net als het eten en drinken natuurlijk. We zorgen er voor dat je je de hele dag verwend voelt met onbeperkt (Nespresso) koffie, (verse munt) thee, fris, fruit, gebakjes van de buren, noten, chocolade, energierepen, een fantastische lunch, enz. Zodat je je zo goed mogelijk kunt focussen. In de pauzes hebben we lunchwandelingen door de stad voor je uitgewerkt, mocht je daar behoefte aan hebben.
Gratis E-Book: voor houvast en een ijzersterke strategie
Wij weten hoe belangrijk dat is. Je wil de volgende stap zetten met je business. Groeien en leren. Wij bieden trainingen aan die jou verder gaan helpen. Maar ook een gratis E-Book waarmee je vast de eerste stappen kunt zetten.
In het gratis E-Book delen onze gepassioneerde trainers fantastische tips en verhalen met je op het gebied van hun expertise (acquisitie, schrijven, marketing, presenteren enz.) waar je meteen mee aan de slag kunt. Zodat jij en je bedrijf snel nieuwe stappen kunnen zetten. Meld je aan en ontvang ook onze nieuwsbrief, waarin we iedere week nieuws en interessante inzichten met je delen. Durf groot te dromen en word de succesvolle ondernemer die je altijd al wilde zijn. 
Ik ga akkoord met de Privacyvoorwaarden van Het Kennisstation
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

INFO@KENNISSTATION.NL

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Powered By ClickFunnels.com